TRAGEDIJA

Livnjak (37) sam sletio s ceste kod Studenih Vrila pa smrtno stradao

auto
Foto: VL FOTO
04.12.2013.
u 09:20

Očevid su izvršili dežurni županijski tužitelj i policijski službenici PU Posušje

Kako navode iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije, u mjestu Studena Vrila, općina Posušje, preksinoć oko 19.50 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala i u kojoj je na jednom vozilu nastala velika materijalna šteta.

Riječi policije

- Očevid su izvršili dežurni županijski tužitelj i policijski službenici PU Posušje, a izvršenim očevidom utvrđeno je sljedeće: ‘U navedeno vrijeme zasad neidentificirani vozač upravljao je motornim vozilom marke Audi, bh. registracijskih oznaka, koje se magistralnom cestom M6.1 kretalo iz smjera Posušja u smjeru Tomislavgrada. U jednom trenutku vozač je, iz zasad neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom nakon čega je ono prešlo u suprotni trak i probilo zaštitnu ogradu, pri čemu je vozač ispao iz vozila i zadobio teške tjelesne ozljede od kojih je na mjestu događaja preminuo. Po nalogu županijskog tužitelja sutradan je izvršena obdukcija tijela smrtno stradale osobe, a vozilo je prevezeno u krug PU Posušje. Naknadno je i utvrđen identitet osobe koja je smrtno stradala u ovoj prometnoj nesreći. Utvrđeno je da je u prometnoj nesreći smrtno stradao T. G. (37) iz Livna’, izvijestili su iz MUP-a ZHŽ.

Neslužbeno

Prema neslužbenim informacijama, na mjestu ove tragične nesreće poginuo je 37-godišnji Livnjak Tonči Grgić.

- Nitko sa sigurnošću ne može reći što je stvarni uzrok kobne nesreće. Tonči se kretao prema Tomislavgradu i bio je sam u vozilu. Iz još nepoznatih razloga, a mi možemo sada tek samo pretpostavljati da se radilo o brzini, sletio je s ceste i ispao iz vozila. Ubrzo su mu u pomoć priskočili putnici koji su slučajno naišli, no više mu nije bilo spasa. Unatoč njihovim nastojanjima, izdahnuo je na mjestu nesreće, kažu oni koji su prisustvovali očevidu pokraj ceste u mjestu Studen Vrilo. Kako navode, nesretni čovjek kod sebe nije imao nikakvih dokumenata pa se sve do sutra nije ni znao njegov identitet. Tek se nagađalo da je riječ o Livnjaku, a to se, nažalost, naknadno i potvrdilo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?