Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
daa
Foto: alo.rs

Dragan Ljubisavljević (60) uhićen je u nedjelju u Beogradu zbog sumnje da je nasmrt pretukao nevjenčanu suprugu Đurđicu Mihajlović (51), čije je tijelo pronađeno u napuštenoj kući u Ledinačkoj ulici u naselju Zvezdara.

Kako piše “Alo.rs” ubojstvu je prethodila svađa supružnika zbog neispunjavnja bračnih dužnosti. Nakon otkrivanja leša u petak ujutru, policija je uhitila Ljubosavljevića zbog sumnje da je nevjenčanu suprugu ubio brojnim udarcima letvom, rukama i nogama po glavi i tjelu.

Ubojstvo se dogodilo u kući od svega nekoliko kvadrata u kojoj su supružnici živjeli protekle dvije godine. Nakon žestoke svađe i batinanja, nasilnik je shvatio da je žena mrtva. Pokušao je pobjeći, ali policiji nije trebalo mnogo vremena da mu uđe u trag.

Susjedi kažu da su čuli žustru svađu iz njihove kuće. Nisu odmah reagirali, jer se par često svađao, osobito poslije zajedničkog pijančenja.

“U četvrtak uveče sam čuo uvrede i psovke koje su dopirale iz njihovog dvorišta. Žena je non-stop nešto vikala i dobacivala Draganu. Jasno sam ih vidio, a Đurđicu sam čuo kada je tražila od Dragana da imaju seksualni odnos, nakon što je zadigla suknju. Dragan joj je na to odgovorio:

‘Prekini me provocirati Imam dovoljno svojih problema. Do seksa mi je kao do lanjskog snijega!“’, kazao je novinarima radnik obližnje tvrtke, koji je čuo raspravu supružnika. Prema njegovim riječima, Dragan i Đurđica su svađu nastavili, a za ubojstvo je saznao u petak ujutro.

Tijelo nasretne žene pronašao je njihov poznanik kada je došao u posjetu i odmah je alarmirao policiju. Stanovnici Ledinačke ulice nisu krili loše mišljenje o supružnicima. “Stalno su se svađali, a kada bi popili, nastajao bi pravi cirkus. Znali su se skinuti goli i bulazniti svakojake gluposti, ali nikoga nisu dirali”, rekao je novinarima jedan mlađi muškarac iz tog kraja Zvezdare.

Dragan Ljubisavljević je rodom iz Leskovca, gdje ima prijavljeno prebivalište. Ima djecu iz prvog braka, dok je sa Đurđicom bio oko osam godina, ali nisu imali djece.

“Dragan i Đurđica su živjeli najprije u jednoj napuštenoj baraci na Zvezdari, a od prije dvije godine u zapuštenoj pušnici. Dragan je povremeno radio kod kamenoresca, dok je Đurđica održavala grobove. Sav zarađeni novac su trošili na pivo i rakiju”, rekao je novinarima njihov poznanik

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.