Policija upozorava

Lažni Poljak vara agencije i raspačava krivotvoreni novac

23.12.2016.
u 07:00

MUP Tuzlanske županije traga za kradljivcem i prevarantom koji je iz rent-a-car agencije “Dalton” u Tuzli unajmio škodu octaviju, a potom je nije vratio.

- Muškarac s osobnim dokumentima na ime Massimiliano Lenkowicz došao je u našu poslovnicu 14. prosinca. Na uvid je predao osobne dokumente, platio najam automobila i unajmio vozilo do 18. prosinca do 14 sati. Automobil nakon toga nije vratio i mi smo obavijestili policiju - potvrdio je Denis Hamustafić, vlasnik rent-a-car agencije “Dalton”. Hamustafić je također neslužbeno doznao, a o tome je obavijestio i policiju, da spomenuta osoba posjeduje i veću količinu krivotvorenog novca koji mijenja u sitnije apoene, obilazi javna mjesta i traži načine za različite prijevare.

- Postoji prijava o krađi automobila iz rent-a-car agencije koja je zaprimljena u Policijskoj postaji Istok. Pokrenute su provjere i radi se na pronalasku automobila - rekao je glasnogovornik MUP-a TŽ-a Izudin Šarić. Vlasnik agencije “Dalton” navodi da Lenkowicz ne priča ni jedan jezik osim talijanskog, ali se koristi prevoditeljem koji je navodno njegov poslovni partner.

- Posljednje lokacije gdje je viđen su Zračna luka Tuzla, hotel “Tuzla” i središnji dio grada gdje je poslovnica “Daltona” - kaže Hamustafić. On apelira na sve one koji primijete ovog prevaranta da budu oprezni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?