Prometna nesreća

Vozač (44)ostao ‘zarobljen’ pod kabinom pa se utopio u rijeci

kamion
Foto: SRNA
18.01.2016.
u 12:58

Nije uspio pokušaj pripadnika vatrogasnih jedinica iz Bratunca i Milića, te kolega stradalog vozača, da priđu prevrnutom kamionu i evakuiraju tijelo, pa je pozvana pomoć teške dizalice

Vozač kamiona Ozren Mirković (44) iz Milića poginuo je jučer rano ujutru u teškoj prometnoj nesreći u mjestu Pobuđe kod Bratunca. Do tragične nesreće je došlo oko 5.30 sati kada je Mirković izgubio kontrolu nad kamionom mercedes aktros i sletio u rijeku Jadar, na magistralnoj cesti Milići - Zvornik. Prilikom gubitka nadzora nad uupravljačem, vozač je kamionom probio zaštitnu ogradu, te sletio niz provaliju i prevrnuo se, te završio na krovu u hladnoj rijeci. Vozač je ostao priklješten ispod kabine i nisu ga mogli izvući, piše Večernji list BiH.

- Utopio se. Nije uspio pokušaj pripadnika vatrogasnih jedinica iz Bratunca i Milića, te kolega nastradalog vozača, da priđu prevrnutom kamionu i evekuiraju tijelo. Tek nešto prije 14 sati uz pomoć dizalice kamion je izvučen iz rijeke, zajedno s nesretnim vozačem. Uzrok nesreće je najvjerojatnije skliska cesta jer je bilo leda, ali i umor vozača - kažu svjedoci. Mirković je bio zaposlen u poduzeću “Lein” iz Banje Luke koje ima ugovor za prijevoz rude iz rudnika Boksit iz Srebrnice i od zvorničke Alumine. Prema pričama Mirkovićevih radnih kolega, on je bio jako dobar i iskusan vozač, ali oni ističu kako ne znaju kako se dogodila nesreća. Kako kažu iz CJS-a, tijekom obavljanja očevida na ovoj dionici ceste bio je obustavljen promet sve do 14 sati, a tada je pušten samo u jednom traku. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije