Prača

Kamion upao u rijeku nakon urušavanja mosta starog 100 godina

kamion
15.02.2017.
u 16:08

Teretno vozilo marke MAN s prikolicom upalo je u rijeku Praču prilikom urušavanja mosta u općini Pale u FBiH. Očevid su izvršili policijski službenici Uprave policije MUP-a BPŽ Goražde, a vozač nije zatečen na mjestu događaja.
 
"Došli smo do informacija da je vozilom upravljao P.N. iz Višegrada, koji je i vlasnik vozila. Ostvaren je kontakt s policijskom postajom Višegrad koji su obavjestili da je isti pronađen na kućnoj adresi u Višegradu, te da nema vidljivih ozljeda i nije tražio liječničku pomoć. Ustanovljeno je da se kamion kretao iz Mesića u pravcu Prače, konstrukcija mosta je popustila i most se urušio", kazao je za Klix.ba Emko Rizvanović, šef Ureda komesara policije.

"Most je star više od 100 godina, vjerojatno mu je istekao i rok garancije. Prema informacijama, u nadležnosti je JP Ceste Federacije BiH. Izvršen je obilazak puta i ustanovljeno je da nije bilo znakova ograničenja i upozorenja, dok je iz pravca Prače bio znak", objasnio je Rizvanović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije