Osnovni sud u Brčkom

Jednomjesečni pritvor za palikuću iz Brčkog

brcko
22.02.2017.
u 17:14

Postupajući po prijedlogu Tužiteljstva Brčko distrikta BiH Osnovni sud u Brčkom odredio je jednomjesečni pritvor 26-godišnjaku osumnjičenom da je prije tri dana u Dubravama, jugozapadno od Brčkog, zapalio dvije kuće.

Nakon uhićenja te policijskog i tužiteljskog zadržavanja, M. T. će i dalje ostati iza rešetaka na osnovu rješenja o određivanja pritvora, čije se izvršenje ne može odgoditi niti žalbom, prenosi Fena. 

Tužiteljstvo Brčko distrikta vodi istragu protiv M. T. zbog osnova sumnje da je u nedjelju, 12. veljače, podmetnuo požar u dvije kuće čiji se vlasnici nalaze u inozemstvu.

"Za sada je utvrđeno da je do podmetanja požara došlo najprije u kući osobe s inicijalima M. M. (oko 2.45 sata), a nešto kasnije (oko 04.30 sata) i u kući tetke osumnjičenog, u kojoj je jedno vrijeme i boravio. Nakon toga, plamena stihija zahvatila je kompletnu unutrašnjost kuća uzrokujući štetu u visini koja prelazi stotinu tisuća maraka", navodi se u prijedlogu za pritvor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije