Hitna pomoć probudila Gruđane

Jedna osoba izgubila život u nesreći, druga prevezena u bolnicu

20.11.2020.
u 11:04

Dana 20.11.2020. godine u 01.20 sati, PU Grude je zaprimila prijavu da se na regionalnoj cesti Gorica-Klobuk, u mjestu Drinovci - Plavilo, općina Grude, dogodila prometna nesreća (samoslijetanje), prenosi portal Grude.com.

Policijski službenici PU Grude su izvršili očevidne radnje na mjestu događaja prometne nesreće kojom prilikom su utvrdili da je osobnim motornim vozilom marke „BMW“, RH registarskih oznaka, upravljao H.G. (29) iz Gruda, dok se na mjestu suvozača nalazio M.G. (21) također iz Gruda.
U ovoj prometnoj nezgodi smrtno je stradao imenovani H.G. dok je tjelesne povrede zadobio M.G. koji je kolima hitne pomoći prevezen u SKB Mostar.
O svemu navedenom je izvješten dežurni županijski tužitelj ŽT u Širokom Brijegu, te će se po nalogu istog u narednom periodu obavit obdukcija tijela smrtno stradale osobe u prostorijama mrtvačnice Bijeli Brijeg, Mostar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije