Prosvjedi u Sarajevu

Jedina svjedokinja ne sjeća se smrti mladića

25.10.2016.
u 09:00

Na poziv obitelji nastradalog Dženana Memića, oko 300 građana okupilo se jučer usred Sarajeva kako bi prosvjedom ponovno pružili podršku roditeljima mladića koji još uvijek tragaju za istinom u slučaju smrti njihovog sina. Građani su pristigli s transparentima na kojima piše “Sudite pogrešnom, Ljubo nije ubio Dženana!”, “Ljubo, koliko si dobio eura?”, “Pravda za Dženana”... Podsjećamo, obitelj Memić ne vjeruje da je za prerani Dženanov odlazak kriv Ljubo Seferović kojem se sudi zbog izazivanja nesreće u kojoj je mladić smrtno ozlijeđen. Inače, jučer je na suđenju Ljubi i Bekriji Seferoviću svoj iskaz dala Alisa Mutap, koja je i sama ozlijeđena. Kao jedina svjedokinja ostala je pri svom ranije danom iskazu da se, zapravo, ne sjeća što se dogodilo u Velikoj aleji u veljači ove godine.

- Šetali smo. On je išao s lijeve strane. U jednom trenutku sam se okrenula prema njemu da ga nešto pitam i tada je trznuo glavom kao da je nešto ugledao. Tada sam izgubila svijest i više se ničega ne sjećam - rekla je Mutap, navodeći da boluje od određene vrste epilepsije i gubitka pamćenja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?