Nesretan slučaj u Jajcu

Je li Poljakinja htjela napraviti selfie kad je pala s prozora trećeg kata hostela u Jajcu?

06.08.2015.
u 11:01

Poginula 27-godišnja poljska turistkinja Katarzyna Marija Marchlewicz

- Dvadesetsedmogodišnja državljanka Poljske preminula je jučer od ozljeda koje je zadobila prilikom pada s trećeg kata hostela u Jajcu - potvrdili su jučer ujutro iz bolnice.

Deset minuta iza ponoći

Riječ je o djevojci imena Katarzyna Marija Marchlewicz, a policiji u Jajcu prijavljeno je da je pod nepoznatim okolnostima pala s prozora desetak minuta iza ponoći.

- Žurno je prevezena u Dom zdravlja, a potom u bolnicu u Jajce, gdje je od zadobivenih ozljeda preminula. Inspektori Odjela kriminalističke policije Jajce vode istragu, a prema svemu sudeći, radilo se o nesretnom slučaju - kažu iz MUP-a Srednjobosanske županije.

Iz hostela Youht, u kojem se dogodila tragična nesreća, nisu bili raspoloženi za razgovor, nego su nas uputili prema policiji.

Mještani tek spominju da nesretna Poljakinja nije stigla sama na odmor te da joj je Jajce bilo samo usputna postaja, a i pretpostavljaju da je bila pod utjecajem alkohola.

Različite verzije

Međutim, sve su to bila nagađanja, a već je bilo i nekoliko verzija ove tragedije.

- Neki govore da je mlada i lijepa Poljakinja poginula pokušavajući napraviti selfie pa je pala s desetak metara visine.

Prema toj verziji, djevojka se poskliznula i pala na betonske temelje - navodi jedan stanovnik.

Pokaže li se ta verzija točnom, to ne bi bio prvi istovjetni slučaj stradanja poljskih turistkinja u inozemstvu.

Naime, jesenas je mlada medicinska sestra iz Poljske Silvija Rejčel (23) poginula pokušavajući također napraviti selfie pa je pala s pet metara visine na čuvenom mostu Puenta de Trijana u Sevilji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije