pronađen automobil

Rijeka Lašva: Izvučena tijela dvojice nestalih mladića iz Zenice, za trećim se traga

sdf
Foto: FENA
1/2
06.02.2017.
u 11:46

 Tijela dvojice mladića koji su proteklog vikenda nestali nakon povratka iz diskoteke u Vitezu pronađena su u automobilu koji je jutros izvučen iz rijeke Lašve, priopćeno je iz policijskih izvora.

Pretragom terena i korita Lašve na širem području Kaonika, pripadnici ronilačkog tima Specijalne policijske jedinice Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije, oko 10.30 sati, pronašli su u kanjonu  Lašve, na lokalitetu restorana Olimpik, automobil 'audi', registracijskih oznaka E42-K-948, koji su  koristili Amar Kozlić, Harun Delić i Almen Begović.

Policijski timovi su pronašli i iz vode izvukli automobil koji su koristili mladići, a istražni tim još  traga za tijelom nestalog trećeg mladića.

- Aktivnosti nisu završene i ronilački tim Jedinice za posebne namjene MUPZDŽ-a je na terenu i u vodi tragaju za trećom osobom, koje se vodi kao nestalo- kazala je Feni glasnogovornica policije MUPZDŽ-a Aldina Ahmić.

Njih trojica su u subotu navečer boravila u diskoteci 'Label' u Vitezu i nakon što su napustili disokoteku izgubio im se svaki trag.

Poslije prijave obitelji o nestanku mladića, jučer oko 17.30 sati, policija je započela intenzivnu potragu i uspjela pronaći mjesto gdje je automobil završio u vodi  Lašve.

Odmah nakon prijave o nestanku mladića formiran je operativni štab, koji je bio zadužen za  koordiniranje svim aktivnostima koje se poduzimane tijekom protekle noći i koje su nastavljene danas radi pronalaska nestalih mladića.

Na područje Srednjobosanske županije su upućeni i timovi Specijalne policijske jedinice MUPZDŽ-a i službenici kriminalističke policije, koji u suradnji sa službenicima MUP-a Srednjobosanske županije poduzimaju potrebne mjere, te vrše intenzivnu pretragu terena radi pronalaska trećeg mladića.

Istražne radnje su u tijeku.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?