POTRAGA ZA BOMBAŠEM

I policijski psi tragaju s Stevanovićem

Banja Luka
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
14.03.2014.
u 09:38

U potragu za Stevanovićem, osim policijskih službenika CJB Banja Luka, uključena je i specijalna jedinica policije MUPRS-a s timom vodiča službenih pasa

Banjalučka policija intenzivno traga za osumnjičenim Željkom Stevanovićem (50), koji je jučer bacio eksplozivnu napravu u autobus u Banjoj Luci i ubio vozača Boru Topića (53).

- Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Banja Luka su sa svim raspoloživim ljudskim i materijalnim kapacitetima tijekom noći vršili pregled terena na kojem su sumnjali da se osumnjičeni nalazio, a s aktivnostima na njegovom pronalasku se nastavilo i u ranim jutarnjim satima- potvrdila je glasnogovornica tog centra Marija Markanović.

U potragu za Stevanovićem, osim policijskih službenika CJB Banja Luka, uključena je i specijalna jedinica policije MUPRS-a s timom vodiča službenih pasa, a tokom dana bit će angažiran i helikopterski servis RS-a.

Policija je pozvala  građane i putnike koji su se nalazili u autobusu u vrijeme izvršenja krivičnog djela da se jave u najbližu policijsku stanicu ili na broj policije 122 radi ustupanja korisnih informacija o navedenom događaju.

Željko Stevanović je, neslužbeno, psihički bolesnik, koji je imao više sukoba s Topićem, pa i oko neplaćanja karte u autobusu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije