Tomiću zapaljeno imanje i objekt

Hvala onima koji su mi novu čestitali na ovaj način

31.12.2018.
u 13:59

Na imanju poznatog odvjetnika Duška Tomića u Međašima kod Bijeljine, u čijem sastavu je i objekt Dječje ambasade Međaši u nedjelju ujutro buknuo je požar za koji odvjetnik tvrdi da je podmetnut.

Vatrogasci su uspjeli lokalizirati vatrenu stihiju koja je planula na pomoćnom objektu Dječje ambasade gdje je izgorio automobil i nekoliko strojeva. Ozlijeđenih, srećom, nije bilo, a pričinjena je velika materijalna šteta .

Obitelj bila u kući

Kada se Tomić u nedjelju oko 4 sata slučajno probudio, automobil je uvelike gorio, kao i dio gospodarskoga kompleksa, koji se nalazi neposredno uz stambeni dio. U kući se u tom trenutku nalazila obitelj, koja se, kako kaže Duško Tomić, okupila dočekati Novu godinu. Prema njegovim riječima, susjeda je vidjela i čula kako se pali automobil, koji je usporio, a njegov sin je čuo kako netko sjeda u automobil.

- Šteta je oko 100.000 maraka. Zahvalio bih građevinskoj mafiji, koja mi je priredila najveći vatromet u životu, jer sam s obitelji gledao pravu eksploziju i gorenje guma i strojeva ispred svoje kuće. Zahvalio bih i vatrogascima koji su debelo kasnili na intervenciju. Malo su kasnili, malo nije bilo vode, ali su mi ipak spasili kuću od izgaranja - kazao je za Faktor.ba Tomić.

Djeca ga upozoravala

Odvjetnik je kazao da trenutačno radi na jednom slučaju građevinske mafije i da je očekivao da će “oni nešto učiniti, ali da nije mislio da će se to dogoditi sada, pred Novu godinu”. “Djeca su me upozoravala da se povučem, i, nažalost, bili su u pravu. Njihovo mišljenje je da ne bismo, da se nisam bavio ovim čime se bavim i da nisam ovoliko otvoren kakav jesam, doživjeli ovakvu mučninu. Materijalno nije bitno, bitna je trauma koju su djeca doživjela. Hvala onima koji su mi čestitali novu godinu na ovaj način”, navodi poznati odvjetnik i dodaje: “Ako sam ikada i sumnjao u svoj rad, sad to više ne radim jer mi je ovim potvrđeno da sam na pravom putu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?