uhićenja

Granična policija BiH uhitila četiri osobe

Granična policija BiH
05.04.2017.
u 14:21

Službenici Postrojbe granične policije Aerodrom Sarajevo utorak su uhitili A. S. (1967.), državljanina Crne Gore.

Graničnim provjerama je utvrđeno da je za njim Policija Brčko distrikta BiH raspisala potragu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „organizirani kriminal“ u vezi s kaznenim djelom "zloupotreba službenog položaja i ovlasti".

Osoba je na Međunarodni aerodrom Sarajevo stigla letom iz Beča i bit će predana mjerodavnom tijelu, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Istog dana, prilikom ulaska u BiH, na Međunarodnom graničnom prijelazu Ivanica, službenici Postrojbe granične policije Trebinje uhitili su D. S. (1971.) kojeg potražuje Općinski sud u Živinicama zbog kaznenog djela "laka tjelesna ozljeda" u stjecaju s kaznenim djelom "sprječavanje službene osobe u vršenju službene radnje".

Službenici PGP Gradiška uhitili su N. K. (1960.) nakon što je utvrđeno da ga potražuju Osnovni sud u Doboju i Osnovni sud u Banja Luci zbog kaznenih djela "krađa".

Bh. državljanin je kontroliran prilikom ulaska u BiH, na Međunarodnom graničnom prijelazu Gradiška. Predan je službenicima Sudske policije Banja Luka.

Službenici PGP Bijeljina 4. travnja uhitili su bh. državljanina A. S. (1981.) kojeg potražuje Općinski sud u Živinicama zbog kaznenog djela "sudjelovanje u tučnjavi".

Kontroliran je pri ulasku u BiH, na Međunarodnom graničnom prijelazu Rača i predan je službenicima Sudske policije Tuzla, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije