Sarajevo

Građani zadržali lopova do dolaska policije

lopov
16.03.2016.
u 15:44

Lopov je otkinuo zlatnu ogrlicu s vrata Š.F. iz Sarajeva

Grupa građana u utorak oko 14 sati u ulici Kemala Kapetanovića, općina Novo Sarajevo, zadržala je do dolaska policije lopova koji je otkinuo zlatnu ogrlicu s vrata Š.F. iz Sarajeva. Policijski službenici uhitili su M.I. (1974.) iz Sarajeva zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa na osobito drzak ili opasan način.

O tome je obaviješten tužitelj Županijskog tužiteljstva u Sarajevu, a M.I. je predat u Odsjek za zadržavanje uhićenih osoba MUP-a SŽ. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju kriminalnih aktivnosti te osobe. 

Policijski službenici u utorak su uhitili Đ.A. (1979.) iz Sarajeva zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Izvršenim pretresom kod njega je pronađeno 14 paketića s materijom koja podsjeća na opojnu drogu heroin, mobilni telefon i određena suma novca, koja vjerojatno potiče od preprodaje droge.

Nakon završene kriminalističke obrade, Đ.A. će uz izvješće o počinjenom krivičnom djelu biti predat na nadležnost tužitelju Tužiteljstva SŽ.

Policijski službenici u utorak su uhitili K.J. (1985.) nastanjen u Sarajevu, zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i krivično djelo posjedovanje oružja bez dozvole.

Izvršenim pretresom pronađeno je 11 paketića sa zeljastom materijom koja podsjeća na opojnu drogu marihuanu i četiri metka različitog kalibra.

O tome je obaviješten tužitelj, a K.J. je predat u Odsjek za zadržavanje  uhićenih osoba. Policijski službenici  nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju kriminalnih aktivnosti te osobe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije