doljani

GP BiH: Spriječen ilegalan prelazak

granična policija
30.12.2016.
u 12:30

 Službenici Postrojbe granične policije Doljani, u suradnji s pripadnicima MUP-a Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) 29. prosinca su u večernjim satima u graničnom pojasu općine Ljubuški otkrili troje državljana Turske, među kojima i maloljetnika, u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo "krijumčarenje ljudi", slobode su lišeni državljani Turske M. A. (1985.) i S. C. (1980.), kao i državljani BiH V. K. (1993.) i M. P. (1992.). Nastavlja se daljnji rad na slučaju. Ovom prilikom GPBiH zahvaljuje pripadnicima MUP-a ZHŽ-a na suradnji.

Isti dan, na Međunarodnoj zračnoj luci Sarajevo, na letu iz Istanbula, službenici Granične policije BiH su slobode lišili četrdesetosmogodišnjeg državljanina BiH.

Kontrolom putovnice od Ć. Z. utvrđeno je da ga potražuje Osnovni sud u Tesliću zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo "teška krađa". On je predan pripadnicima Sudske policije Istočno Sarajevo, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije