pronađena nestala djevojčica

Enisa pronađena u Kršinom stanu

24.11.2017.
u 10:40

Enisa Muhić, nestala dvanaestogodišnjakinja, pronađena je u stanu u Novom Sarajevu s Kenanom Kršom, potvrđeno je portalu Faktor.ba iz izvora bliskoga istrazi. - Nakon pronalaska dvanaestogodišnje djevojčice Enise Muhić privedene su osobe K. K. i Z. J. - potvrdila je glasnogovornica MUP-a SŽ-a Suvada Kuldija.

Ispitivanje

Njih dvoje su, dodaje Faktor, sprovedeni u službene policijske prostorije, gdje su ispitani, nakon čega će biti odlučeno o daljnjim koracima u ovome slučaju. U skladu sa Zakonom o postupanju s maloljetnim osobama, obavljen je i razgovor s Enisom. Iz policije i dalje službeno ne žele iznositi nikakve detalje ovoga slučaja, s obzirom na to da se radi o maloljetnoj osobi, prenosi Faktor.ba. Djevojčicina majka je nakon njezinog nestanka kazala kako ju je supruga Kenana Krše “vrbovala” da se “uda” za njezinog supruga, te da sumnja da su upravo oni odveli negdje njezino dijete. Inače, majka djevojčice je nakon nestanka Enise koja se od kuće u Logavinoj ulici u sarajevskoj općini Stari Grad, gdje su bile smještene kod njezine prijateljice, udaljila u petak u večernjim satima. - Živimo u Njemačkoj. U petak smo išle u kupnju i poslije toga kući pakirale stvari. Enisa je izišla iz kuće. Ranije smo kod jedne prijateljice upoznale ženu koja je Enisu htjela udati za svoga muža. Kasnije mi je pisala poruke o tome i ja na njih nisam odgovarala - kazala je tada majka za Faktor. Inače, majka tvrdi da joj nisu javili da je Enisa pronađena, a policija to negira.

ISIL-ovac

Kako je tvrdila majka, bila je uvjerena je da je ovaj par odveo Enisu jer je tom muškarcu njegova supruga i ranije “dovela” još jednu djevojku. Kenan Kršo je, inače, bio dugogodišnji ovisnik o heroinu i drugim opijatima te je osoba s debelim kriminalnim dosjeom. U posljednje vrijeme navodno se “okrenuo vjeri” te je postao poznat kao veliki podržavatelj tzv. Islamske države, piše Faktor.ba.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?