trostruko ubojstvo

Emilio Baldo uhićen zbog ubojstva Krunića, traga se za još jednom osobom

nezavisne novine
23.04.2019.
u 14:15

Policija je uhitila Emilija Baldu tijekom akcije privođenja osumnjičenih za ubojstvo Slaviše Krunića u Glamočanima kod Banja Luke, neslužbeno doznaju Nezavisne.

On je od ranije poznat policiji. Baldo je poznat i po tome što je ranjen u pokušaju bijega iz banjolučkog Okružnog suda. On je ranjen u studenom 2006. godine pri pokušaju bijega iz Okružnog suda u Banjoj Luci.

Naime, Slaviša Krunić, biznismen iz Banja Luke, direktor poduzeća „Sector Security“ i „Žitoprodukt“ ubijen je sinoć u blizini obiteljske kuće u naselju Glamočani, u općini Laktaši. U pucnjavi su ubijeni i jedna od Krunićevih pratitelja, drugi je ranjen, a ubijen je i jedan od napadača. 

Da su uhićene određene osobe koje se dovode u vezu s ubojstvom Slaviše Krunića potvrdio je Radovan Višković, predsjednik Vlade RS. 

Kako javljaju mediji, traga se za još jednim muškarcem za kojeg se sumnja da je sudjelovao u likvidaciji Slaviše Krunića. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije