mostar

Eksplozivna naprava bačena na BMW u Mostaru

policija
15.11.2017.
u 10:44

U noći s utorka na srijedu, u 2:15 sati, Policijskoj upravi Mostar obratio se P. G. (1980) i prijavio da mu je ispred adrese stanovanja u Ulici Muje Pašića oštećeno vozilo BMW X1.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici policije koji su utvrdili da je na vozilu nastalo više oštećenja uslijed aktiviranja nepoznate eksplozivne naprave. Mjesto događaja osigurano je do dolaska ekipe za očevid, a o svemu je upoznat tužitelj i Odjel krim. policije.

Policijska uprava Mostar obaviještena je u utorak, oko 16 sati, da u firmi GP "Neretva" u mjestu Rodoč, više osoba otuđuje aluminijska krila od vrata i prozora.

Policijski djelatnici izašli su na intervenciju te su u blizini pronašli vozilo Ford u kojem su se nalazili otuđeni otvori.

Tom prilikom u vozilu su zatečene i privedene osobe S. S. (1992.), D. M.(1983.) i M. M.(1981.).

Policijskoj stanici Neum u utorak se obratio I. K.(1957) iz Neuma i prijavio da mu je iz stana otuđen novac i zlatni nakit. Na licu mjesta izvršen očevid.

Na magistralnoj cesti M-6/1, na Žovnici, u utorak, u 23:50 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao B. M.(1997) upravljajući vozilom VW Golf koji je tom prilikom sletio s ceste. Vozač je u nesreći zadobio ozljede neutvrđenog stupnja, priopćio je MUP Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?