sarajevo

Edin Šebo pritvoren zbog sumnje da je silovao dječaka (8)

pedofilija
Ilustracija/Davor Plukavec/Pixsell
17.02.2015.
u 09:40

Edin Šebo je uhićen te mu je određen jednomjesečni pritvor zbog sumnje da je u sarajevskom naselju Buća Potok silovao osmogodišnjeg dječaka, piše portal Klix.ba. Portal saznaje da je Šebo uhićen prije nekoliko dana, a odmah mu je i određen pritvor.

Upleteni i roditelji pedofila

Ovo nam je potvrđeno i u Županijskom tužiteljstvu u Sarajevu, no više detalja o slučaju nisu htjeli iznositi zbog osjetljivosti slučaja i činjenice da se radi o malodobnom djetetu. - Sve što vam možemo kazati jeste da je pritvor osumnjičenom predložen zbog sumnje da bi mogao ometati kazneni postupak, utjecati na svjedoke ili sakriti i izmijeniti dokaze, rečeno je u Odjelu za odnose s javnošću, prenosi Klix.ba. Sumnja se da su u cijeli slučaj zlostavljanja uključeni i roditelji osumnjičenog. Navodno, silovanja su se događala tijekom prošle godine, ali je mališan šutio o ovom stravičnom zločinu zbog straha jer mu je Šebo prijetio da će mu ubiti roditelje ako bilo što kaže o tome. Međutim, teret koji je nosio u posljednje vrijeme je postao pretežak te je odlučio sve ispričati roditeljima. Prestravljeni roditelji sve su odmah prijavili policiji. Šebo je ubrzo uhićen, a navodno je tijekom saslušanja i sve priznao.

Jednomjesečni pritvor

Nakon što mu je predložen pritvor, Općinski sud u Sarajevu je prijedlog i prihvatio te je u subotu naložio da Šebo bude zadržan u pritvoru sljedećih mjesec dana. Njega se sumnjiči da je počinio kazneno djelo spolnog odnosa s djetetom. - Pritvor osumnjičenom E. Š. može trajati do 12. ožujka 2015. godine ili do nove odluke suda, kazala je Amra Karačić, glasnogovornica Općinskog suda u Sarajevu. (brs)

Ključne riječi

Komentara 1

JE
jedna
12:06 17.02.2015.

a kakvi su i to roditelji od tog monstruma ,ako je istina da su sve znali ,kako im nije za diteta ,zar se ne boje boga ?!?!?! uzasno

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije