Granična policija BiH

Državljanin BiH uhićen po tjeralici MUP-a RS

uhićenje
14.10.2015.
u 16:01

Osoba je kontrolirana kao suvozač u Passatu, bh. registarskih oznaka, na ulazu u BiH na graničnom prijelazu Zupci

Pripadnici Postrojbe granične policije Trebinje 14. listopada 2015. godine iza ponoći uhitili su državljanina Bosne i Hercegovine T. C. (1979.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srpske raspisalo tjeralicu zbog kaznenog djela „obmana prilikom dobivanja kredita i drugih pogodnosti“. 

Osoba je kontrolirana kao suvozač u Passatu, bh. registarskih oznaka, na ulazu u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Zupci. T.C. predat je službenicima Sudske policije Trebinje na daljnje postupanje.  

Pripadnici Postrojbe granične policije Aerodrom Sarajevo 13. listopada ove godine u 22 sata na letu iz Istanbula petorici državljana Republike Turske nisu dozvolili ulazak u Bosnu i Hercegovinu zbog neispunjavanja uvjeta za ulazak u našu zemlju. Stranim državljanima uručena su rješenja o odbijanju ulaska u BiH, a 14. listopada vraćeni su u Istanbul.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije