Zločin koji je zgrozio Sloveniju

Državljanin BiH nožem supruzi prerezao vrat pa pobjegao

02.02.2021.
u 16:19

Ženu je na smrt izbo njezin 35-godišnji suprug, državljanin BiH, s kojim je bila u brakorazvodnom postupku. Supružnici zajedno imaju dvije djevojčice...

U nedjelju prijepodne, oko 11 sati, u Sistematičkoj ulici u Kamniku u Sloveniji, ubijena je 34-godišnjakinja Marina Ilikić, prenosi kamnik.info.

Ženu je na smrt izbo njezin 35-godišnji suprug Goran Ilikić, državljanin BiH, s kojim je bila u brakorazvodnom postupku, pišu slovenski mediji. Supružnici zajedno imaju dvije male djevojčice, koje je odmah nakon ubojstva preuzeo Centar za socijalnu službu. 

Policija je već ranije imala problema s 35-godišnjim napadačem te su bili upoznati s obiteljskim nasiljem. 

- Već smo ranije imali razne prijave obiteljskog nasilja u ovoj obitelji te je napadač više puta bio kažnjavan - izvijestila je policijska inspektorica Aleksandra Golec.

Susjed pronašao Marinu na podu

Cijeli je napad čuo prvi susjed preminule Marine koji je mislio da se supružnici opet svađaju.

- Bio sam u kuhinji kad sam čuo da netko viče iz susjednog stana. Čuo sam lupanje vrata, plakanje i odjednom jedan vrisak. Tada sam shvatio da nešto nije u redu i krenuo prema Marininom stanu, no već je bilo prekasno. Marina je ležala na podu i krvi je bio posvuda. Odmah sam pozvao policiju - rekao je prvi susjed.

Susjedi su potvrdili da nikad nisu imali problema s preminulom niti s njezinom djecom koja su, kako kažu, bila pristojna i lijepo odgojena te dodali kako supružnici već duže vrijeme nisu živjeli zajedno te da su bili u brakorazvodnom postupku.

Ubrzo nakon ubojstva, na mjesto zločina došle su sve raspoložive službe koje su odmah započele s detaljnim istraživanjem. 

Kako je izvijestio Policijski odjel Ljubljane, 35-godišnji osumnjičenik došao je u suprugin stan i prerezao joj nožem vrat, nakon čega je umrla na mjestu događaja. 

Osumnjičeni je potom pokušao pobjeći s mjesta zločina, no zahvaljujući dobroj reakciji lokalne policije, 35-godišnjak je ubrzo uhićen.

Policija nastavlja s istragom, a sumnja se da je motiv jučerašnjeg napada bila svađa zbog razvoda koji osumnjičeni nije odobravao. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije