OD RANIJE POZNAT POLICIJI

Državljanin BiH (30) uhićen u Njemačkoj: Kod njega pronađeno 10.000 eura u gotovini i sat od 50.000 eura

21.10.2023.
u 08:15

On je kod sebe imao samo kopiju putovnice, ali su pripadnici policije provjerom utvrdili kako je riječ o starom znancu njemačke policije

Pripadnici njemačke savezne policije su na graničnom prelazu Fusen zaustavili automobil u kojem su zajedno putovali državljanin Bosne i Hercegovine (30) i Rumunjske (24).
Kako prenose njemački mediji, državljanin BiH je kod sebe imao samo kopiju putovnice, ali su pripadnici policije provjerom utvrdili kako je riječ o starom znancu njemačke policije, protiv kojeg se vodi istraga.
On je poznat po kaznenim djelima kao što su seksualni napad i krađe. Tijekom provjere kod njega je pronađeno 10 tisuća eura u gotovini, ključevi od dva automobila marke „Mercedes“, dvije luksuzne torbe, kao i sat vrijedan 50 tisuća eura.
Pretpostavlja se kako riječ o robi koja je ukradena.
Inače, dužnosnici su utvrdili da je on još u ožujku zaustavljen na zračnoj luci u Kelnu, zbog ilegalnog ulaska u zemlju.
Kada je riječ o njegovom suputniku, Rumunju, i on je poznat policiji. Navodi se kako ima više 40 kaznenih djela. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?