Granične policije Bosne i Hercegovine

Državljani Srbije i BiH pokušali prokrijumčarit četiri osobe

polciija
19.05.2016.
u 13:55

 Službenici Granične policije Bosne i Hercegovine spriječili su u četvrtak krijumčarenje četiri strana državljana, priopćeno je iz GP BiH.

 Krijumčarenje je otkriveno u mjestu Zelinja, na području Zvornika. Nakon što su vidjeli policijske službenike, više osoba, izlazeći iz vozila, razbježalo se u različitim smjerovima. U blizini Međunarodnog graničnog prijelaza Bratunac sustignut je Renault, nacionalnih oznaka Republike Srbije, kojim je upravljao državljanin Srbije D. V. (1984.), a u mjestu Tegare Passat, bh. nacionalnih oznaka, kojim je upravljao Ž. J. (1977.), državljanin Bosne i Hercegovine.

 Nakon višesatne potrage, službenici Granične policije BiH su pronašli četiri odbjegla strana državljana u mjestu Polom, na području Zvornika. D. V. i Ž. J. uhićeni su zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo „krijumčarenje ljudi“, a strani državljani privedeni u službene prostorije radi utvrđivanja identiteta. O događaju su obaviješteni Tužiteljstvo i Sud BiH.

 U tijeku je daljnji rad na ovom slučaju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?