tuga na mjestu tragedije

Dramatične scene u Posušju: Na licu mjesta roditelji nastradalih, jedva stoje na nogama

Screenchout
01.01.2021.
u 17:01

Na mjestu gdje se dogodila tragedija stigla je i rodbina, te roditelji nastradalih tinejdžera. Jedva stoje na nogama skrhani od bola i tuge

U tragediji u Posušju smrtno je stradalo osam mladih. 

Na mjestu gdje se dogodila tragedija stigla je i rodbina, te roditelji nastradalih tinejdžera. Kako javlja BHRT, jedva stoje na nogama shrvani od bola i tuge, dok mještani Posušja s nevjericom gledaju u pravcu vikendica gdje su mladi pronađeni nakon proslave Nove godine. 

- Dok su očevidne radnje u tijeku ne bih prejudicirao. Nije bilo preživjelih. U toj vikendici bilo je osam osoba. Nažalost, nijedna osoba nije preživjela. U susjednoj vikendici bilo je isto mlađih osoba, koji su čekali Novu godinu i koji su prvi primijetili da iz susjedne vikendice nitko nije izašao. Nakon toga pokušali su ući u vikendicu. Vrata su bila zaključana. Jedan od njih je ušao i vidio da se u prizemlju nalaze u besvjesnom stanju. Izvijestio je policiju - kazao je, između ostalog, komesar Galić.

Uviđaj je u toku, a policija će nakon njega objaviti nove informacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?