jurio 180 km/h

Drama u Italiji: Srbin se autom zabio u policiju, pucali na njega pa ga uhitili

02.07.2022.
u 15:22

Nesvakidašnja drama koja je uznemirila mirno naselje Riccione u Riminiju odigrala se u petak oko 21 sat nakon što su karabinjeri, koji su obavljali redoviti pregled vozila, primijetili sumnjive registarske oznake na automobilu BMW.

 

Kada su ga pokušali zaustaviti, mladić, za kojeg će se kasnije ispostaviti da je srpske nacionalnosti, nagazio je na gas i nastavio juriti brzinom od 180 kilometara na sat. Prošao je policijsku kontrolu i nastavio juriti prema izlazu iz naselja, ali su ga policajci ponovno blokirali.

Unatoč tome, mladić je nastavio bježati, pa je jedan od policajaca prema kojima se kretao velikom brzinom bio prisiljen ispaliti dva hica u njegovom smjeru, prenose talijanski mediji.

Vidjevši da ih ne može izbjeći, mladić je zaustavio vozilo i nastavio bježati, no policija ga je ubrzo sustigla i stavila mu lisice na ruke. U njegovom BMW-u pronađen je sofisticirani alat za provalu, a policija je provjerom identiteta otkrila da je za njim raspisana tjeralica jer je trebao služiti četverogodišnju zatvorsku kaznu koja mu je izrečena u 2019. godine zbog krađe i razbojništva, prenosi direktno.hr.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije