Motiv zločina nije poznat

Drama u Beču: Srbin ubio suprugu, policija za njim traga helikopterima

policija bec
15.12.2016.
u 20:27

Policija traga za Srbinom (39) koji je jučer ujutru nožem usmrtio svoju suprugu (38), a potom pobjegao. Njihov sin (16), koji je cijelo vrijeme bio u stanu, nakon što je zatekao ozlijeđenu majku pozvao je Hitnu pomoć i policiju, prenosi austrijski "Kron". Napad se dogodio oko 7.30 sati, a u tijeku je potraga za počiniteljem u koju su uključeni i helikopteri.

Liječnici su zatekli krvavu ženu koja je još davala znake života, s mnogobrojnim ubodnim ranama, ali je izgubila previše krvi i nisu je uspjeli spasiti. Vjeruje se da je stradala dobila i nekoliko udaraca. 
 
- Borili smo se dugo, pola sata smo pokušavali reanimaciju, ali nismo joj mogli pomoći - rekli su iz Hitne službe.

Prema prvim informacijama osumnjičeni je pobjegao obiteljskim automobilom, a potraga je u tijeku. Motiv zločina nije poznat, ali ono što se za sada zna jeste da je stradala tražila zabranu prilaska koja je na snazi od 24. studenog, a 6. prosinca podnijela je zahtjev za razvod braka.
 
Kako se navodi, policija i socijalni radnik su razgovarali a osumnjičenim prije napada i naglasili da mora prihvatiti uvjete koje je zatražila njegova supruga, a pripadnici policije su i povremeno provjeravali pridržava li se zabrane prilaska. Za slučaj se vjerovalo da je "visokog rizika" jer je osumnjičeni često prijetio stradaloj, prenosi Slobodna Bosna. 
 
Par ima još jednu kćerku (12), koja je u trenutku napada bila u školi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?