zabava eskalirala

DRAMA U BEČU: Hrvat nožem nasrnuo na prijatelja koji mu je rekao da želi spavati s njegovom suprugom

policija njemačka
15.12.2021.
u 09:50

U nedjelju navečer 52-godišnji hrvatski državljanin slavio je s 34-godišnjim prijateljem u svom stanu. Dvojica muškaraca prekomjerno su konzumirali alkohol tijekom cijele večeri.

U bečkom 15. okrugu Rudolfsheim-Fünfhausu zabava je eskalirala u nedjelju rano ujutro. Razlog – muškarac je želio imati spolni odnos sa ženom svog prijatelja.

Kako javlja austrijski Heute, u nedjelju navečer 52-godišnji hrvatski državljanin slavio je s 34-godišnjim prijateljem u svom stanu. Dvojica muškaraca prekomjerno su konzumirali alkohol tijekom cijele večeri.

Kada je nešto prije 2 sata ujutro supruga starijeg muškarca došla kući, 34-godišnjak je rekao da želi imati spolni odnos s njom. Istog trenutka se naglo promijenilo raspoloženje i situacija je eskalirala, piše Fenix-magazin.

Dvojica muškaraca počeli su se vrijeđati, no 52-godišnjak je potpuno izgubio živce i kuhinjskim nožem je nasrnuo na prijatelja. 

Prema navodima bečke policije, žrtva je uspjela izgurati osumnjičenog iz stana. Prolaznik je policiju upozorio da teško pijani 52-godišnjak hoda ulicom s nožem. Službenici su uspjeli privremeno uhititi Hrvata. Žrtva i osumnjičeni su uslijed događaja lakše ozlijeđeni.

Policija ne navodi nacionalnost mlađeg muškarca kao ni je li uspio zavesti ženu svog prijatelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije