IMA I TOGA

Djevojku iz Srbije pokušao u prtljažniku prokrijumčariti u Sloveniju

04.09.2017.
u 15:14

Policajci su u prtljažniku automobila marke Dacia, kojim je upravljao 36-godišnjak, pronašli 21-godišnju državljanku Srbije

Mora  da  su  se  nemalo iznenadili hrvatski i slovenski granični policajci onim što su otkrili u prtljažniku vozila belomanastirskih oznaka koje je 3. rujna oko 1.30 zaustavljeno na graničnom prijelazu Kaštel, na izlasku iz Hrvatske.

Policajci su zaustavili Daciu kojom je upravljao 36-godišnjak. Kada su mu prekontrolirali dokumente, ustanovili su da vozilom upravlja iako mu je izrečena zabrana upravljanja vozilima B kategorije. Nakon toga su mu pregledali i automobil, a kada su otvorili prtljažnik, u njemu su našli 24-godišnju državljanku Srbije!? Ustanovljeno je da je djevojka bila u prtljažniku jer joj je 2. rujna zapriječen ulazak u Sloveniju, a to joj je rješenje  izdala  PU zagrebačka.  I muškarac i djevojka su privedeni te prekršajno prijavljeni. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije