Još uvijek bez detaljnih informacija

Djevojka S.Č. (27) koja je pronađena u napuštenom objektu smještena na Odjel psihijatrije

Bljesak.info
04.11.2021.
u 13:00

"Ženska osoba koja je jučer pronađena u napuštenom objektu u Vrapčićima smještena je na Odjel za psihijatriju" rečeno je za Bljesak.info iz Županijske bolnice "Dr. Safet Mujić" u četvrtak 4. studenog 2021. 
Podsjećamo, u srijedu 3. studenog PU Mostar je prijavljeno kako je je u jednom od objekata kod šljunkare u Vrapčićima pronađena ženska osoba.  Iz MUP-a HNŽ-a su ranije kazali da je djevojka bila, vezana, polugola i u u polusvjesnom stanju. 

Na mjesto događaja izašli su djelatnici policije te je utvrđeno da se radi o S.Č. (1994.) koja je odmah prevezena u bolnicu. U četvrtak ujutro nam je pak iz MUP-a rečeno da još uvijek nema detaljnijih informacija o ovom slučaju. 
"O slučaju je upoznat Odjel krim. policije i nadležni tužitelj te se poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja", stoji u biltenu mostarske policije. 

Inače, posljednjih dana u Mostaru je bilo aktualno nekoliko slučajeva nestanaka djevojaka, što je prijavljeno policiji i o čemu je javnost bila upoznata. Ipak, ovakav slučaj Mostar u skorijoj povijesti ne pamti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?