Obiteljska tragedija u blizini naselja Ovčarevo kod Travnika

Dječak (12) poginuo u buggyju koji je otac ručno izradio

06.08.2015.
u 11:08

Maloljetni Gabrijel M. poginuo u prevrtanju ručno izrađenog vozila buggy koje je vozio prijatelj njegova oca. Prijatelj i otac su teško ozlijeđeni

U mjestu Ovčarevo kod Travnika prije preksinoćnog mraka, oko 18.30 sati, dogodila se tragična prometna nesreća u kojoj je život izgubio 12-godišnji Gabrijel M. iz Travnika koji je bio iznimno talentirani nogometaš i trenirao je u jednom lokalnom klubu. Do ove nesreće došlo je na regionalnoj cesti R-413 koja vodi od travničkog naselja Kalibunar prema Ovčarevu i dalje prema Vlašiću. Tridesetogodišnji vozač Igor M. iz Travnika, inače bivši policajac, upravljajući ručno izrađenim vozilom, tzv. buggyjem, bez registracijskih oznaka, sletio je s ceste na pravcu koji prolazi pokraj Ovčareva. Tom prilikom dječak je smrtno stradao, dok su vozač i suputnik Dalibor M. (40), Gabrijelov otac, zadobili teške ozljede koje su konstatirane u bolnici "Fra Mato Nikolić" u Novoj Biloj kod Travnika.

- Očevid su obavili službenici Odjela kriminalističke policije PU Travnik u prisutnosti dežurnog županijskog tužitelja. Istraga koja bi trebala pokazati uzroke ove nesreće je u tijeku, a vozilo buggy, uslijed čijeg prevrtanja je ugašen jedan mladi život, je izuzeto i nalazi se na depou MUP-a SBŽ - navode iz policije.

- Gabrijelov otac Dalibor je zajedno s prijateljem Igorom napravio buggy tako što su u njega stavili Volkswagenov motor te su se krenuli provozati starom cestom prema Vlašiću. Igor je upravljao buggyjem, a s njim su se vozili otac i sin te još jedna djevojčica i dječak. Pretpostavlja se da je izbjegavajući rupe na cesti Igor izgubio kontrolu, zanio se, sletio s ceste i prevrnuo se. Igor i Dalibor su teže ozlijeđeni, dok je Gabrijel poginuo. Ostalo dvoje djece nije ozlijeđeno - kažu mještani koji su još u nevjerici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije