istraga nakon krvavog incidenta na sokolačkom stadionu

Direktoru Romanije posjekao lice jer mu nije zaposlio sina

tosic
24.08.2015.
u 08:41

Još traje istraga protiv Ljubomira Cvijetića iz Sokoca, osumnjičenog da je na lokalnom stadionu nedavno brutalno napao i ozlijedio Bojana Tošića (32), direktora Šumskog gazdinstva Romanija, koji se rekreirao na stadionu “Sokolac bara”. - Nakon pet otrčanih krugova oko terena primijetio sam Cvijetića koji mi je prišao i odmah nasrnuo na mene. Sve se dogodilo u nekoliko sekundi i ne znam je li me napao nožem ili skalpelom. U trenutku mi je nanio nekoliko posjekotina po licu. Branio sam se koliko sam mogao. No, da nije bilo nekoliko momaka u blizini, koji su pritrčali da mi pomognu, bio bih još više ozlijeđen. Oni su me uspjeli obraniti - priča Tošić. Kako sam kaže, rane nisu opasne, a motiv je taj što Cvijetićeva sina nije zaposlio u šumskom gazdinstvu na čijem je čelu.

Napad nakon prijetnji

- Cvijetićeva kći je zaposlena u našem poduzeću, ali je on od mene tražio da mu zaposlim i sina. Kada to nisam uradio, počeo mi je prijetiti. Nekoliko dana prije napada pozvao me telefonom i prijetio mi smrću pa sam slučaj prijavio policiji, ali, koliko znam, Cvijetić nakon toga nije saslušan niti pozvan na informativni razgovor - objašnjava Tošić ističući da se osjeća ugroženo i da je pitanje kada će opet biti napadnut samo zato što pošteno radi svoj posao i želi uvesti red.

Divlji zapad

- I ranije sam dobivao prijetnje koje sam uredno prijavljivao policiji, ali ništa od toga nije rasvijetljeno i imam dojam da živim na Divljem zapadu. U veljači mi je ispred kuće zapaljen golf 5, a napadač nikada nije pronađen - priča ogorčeni Tošić. Piromana je tada snimilo nekoliko kamera s obližnjih objekata, ali uzalud. Inače, Bojan je u javnosti spominjan i početkom travnja 2012., neposredno nakon što je imenovan za v. d. direktora ŠG Romanija, kada je slučajno ranjen na vjerskoj proslavi u obiteljskoj kući Radovana Šarenca, tadašnjeg zapovjednika PP Sokolac. Nehotice ga je ranio bivši zamjenik načelnika općine Mirko Čolović (50), kao i sebe. Za slučaj se doznalo tek nakon prijema u bolnici pa je Šarenac zbog toga smijenjen.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije