Droga

Dilerica kokaina Romana Bunić i Igor Krota dijelili su nekoliko adresa

droga
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
21.11.2015.
u 06:45

Poduzetnica Romana Bunić, u čijem je stanu u elitnoj podsljemenskoj zoni policija ljetos pronašla više od kilogram kokaina visoke čistoće, mogla bi biti jedna od osoba bliskih Istraninu Igoru Kroti preko čijih je offshore tvrtki, prema sumnjama USKOK-a, Zdravko Mamić u proteklih 11 godina iz Dinama izvukao najmanje 78,5 milijuna kuna.

Naime, tvrtka Adria Eta u Krotinu vlasništvu registrirana na istoj adresi na kojoj stanuje i Romana Bunić, s tim da se njezin stan, u kojem su prije tri mjeseca pronađeni droga i oružje, nalazi na petom katu zgrade, dok se Krotin stan nalazi na četvrtom katu.

Nije to jedina adresa koju njih dvoje dijele, jer ona je ujedno s Igorom Mikolom bila i direktorica u floridskoj offshore tvrtki East Coface koja je bila registrirana na identičnoj adresi kao i Krotina tvrtka Adria Eta preko koje je izvlačen novac iz Dinama. Zanimljivo je kako su na istoj adresi, na kojoj se nalazi samo ruševna baraka, fantomske tvrtke imale još neke 'zanimljive' osobe iz regije poput pljačkaša Alena Bunića i otmičara Gorana Sudarevića.

Kako su svi oni povezani za sada sa sigurnošću nije moguće utvrditi, ali prema neslužbenim informacijama, očito je kako su i inspektori svega ovoga bili svjesni jer su im već dulje vrijeme 'bili za petama'. 
(es)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?