Završen je uviđaj

Detalji pronalaska tijela kod Čitluka: Nije bilo tragova premetačine u kući

uvidjaj
31.08.2021.
u 21:20

Potvrđeno je kako je, prema dosadašnjim informacijama, smrt nastupila, najvjerojatnije, prije dva dana.

Završen je uviđaj na licu mjesta u Velikom Ograđeniku kod Čitluka gdje je danas u poslijepodnevnim satima pronađeno tijelo Roberta P. (53), potvrđeno je za Avaz u MUP-u Hercegovačko-neretvanse županije

Kako je rečeno, konkretnih informacija o tome je li u pitanju nasilna smrt, za sada, nema. Na licu mjesta je bila u ekipa Doma zdravlja Čitluk, čiji je dežurni liječnik konstatirao smrt.

Potvrđeno je kako je, prema dosadašnjim informacijama, smrt nastupila, najvjerojatnije, prije dva dana.

- Dežurni tužitelj koji je nazočio uviđaju, a koji su obavili pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP HNŽ-a, naredio je obdukciju koja će, najvjerojatnije, biti obavljena prekosutra u Gradskoj mrtvačnici Bijeli Brijeg. Nakon obdukcije, bit će poznat točan uzrok smrti -rečeno je u policiji.

Nesretni Robert P. je živio sam, a nakon što se majci koja živi u Zagrebu više od dva dana nije javljao na telefon, ona je zatražila pomoć rođaka, odnosno susjeda koji su ga i pronašli mrtvog.

Također, u kući nije bilo nikakvih tragova premetačine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije