Nasilna obitelj iz BiH:

Detalji nasilja: Ošišali kćer na ćelavo i polomili joj kosti

nasilje
22.08.2020.
u 08:30

Otkriveni su detalji nasilja koje je potreslo francusku javnost, nakon što je djevojka iz BiH pretučena i zlostavljana od strane njene obitelji.

Naime, u francuskom Besançonu otac i brat su pretukli i obrijali glavu 17-godišnjoj djevojci, slomivši joj nekoliko kostiju, nakon što su doznali da je u vezi s 20-godišnjim Srbinom.

L’Est Républicain piše kako je mladi par bio u vezi nekoliko mjeseci, a nedavno su se odlučili i na zajednički život. Djevojka se odselila od svoje obitelji, ali je s njima ostala u dobrim odnosima.

Sve je eskaliralo kad je njen dečko s obitelji došao kod djevojčine obitelji. Tada su otac i brat, najprije prebili djevojku, a zatim je i pokušali sakriti kad je došla policija. Policija je uhitila njene roditelje te ujaka i ujnu, koje sada čeka suđenje. Nesretna 17-godišnjakinja je pod sudskom zaštitom i leži u bolnici s teškim ozljedama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?