Pljačka

Dadilja opljačkala hercegovačku obitelj, ukrala im zlatno vrijedno 5 tisuća KM

zlato
27.02.2021.
u 11:06
Dadilja S. V. iz Trebinja, koja je čuvala djecu kod jedne hercegovačke obitelji, pokrala je zlato iz njihove kuće, a obitelj je sve prijavila policiji u petak ujutro, izjavivši da je vrijednost ukradenog zlatnog nakita oko 5.000 maraka.

Policija je prijavu zaprimila oko 8:30 sati i odmah su izvršili očevid u kome su stekli osnovu sumnje da je izvršitelj krivičnog djela S. V. U tijeku kriminalističke obrade dadilja je priznala krađu i izjavila da je dio zlata prodala u dvije zlatare, dok je dio koji je ostao kod nje odmah vratila.

U Policijskoj upravi Trebinje, čiji su policajci za svega nekoliko sati riješili slučaj, samo su potvrdili krađu i inicijale počinitelja, navodeći da su o događaju obavijestili Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je naložilo da se izvješće o počinjenom krivičnom djelu protiv S. V., zbog sumnje da je počinila krivično djelo krađa, dostavi u redovnoj proceduri.

U Policijskoj upravi Trebinje su apelirali na sve građane da dobro paze kome otvaraju vrata svoga doma i koga angažiraju po bilo kom osnovu za pomoć u kući.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije