TRI UTAPANJA

Crni niz na Jadranu: Utopile se tri osobe danas, među žrtvama i rovinjski fratar

10.07.2021.
u 17:11

U razmaku od nekoliko sati dogodila su se čak tri utapanja na Jadranu. U Rovinju je poginuo stariji muškarac, kao i u Vranjicu, dok je u Nacionalnom parku Krka pronađeno tijelo ženske osobe.

Kako Glas Istre neslužbeno doznaje, tijelo pronađeno oko 8:38 sati na plaži kod rovinjske Specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciji "Dr. Martin Horvat" je tijelo 74-godišnjeg fratra Marijana Glamočaka koji je svakoga jutra odlazio na kupanje. Tijelo ženske osobe pronađeno je na području Piska, plaži koju koristi lokalno stanovništvo u Nacionalnom parku Krka. Zasad nisu poznati okolnosti koje su dovele do utapljanja. Treća žrtva koja koja je nastradala nešto prije 11 sati u Vranjicu bio je dugogodišnji ronilac i počasni član svih ronilačkih klubova županije (72) koji je umro prilikom sudjelovanja u ekološkoj akciji čišćenja podmorja i kopna.
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?