Tragedije

Četvorica izgubila život u vozilima

07.03.2016.
u 07:00

Najteži sudar, u kojem su sudjelovala dva vozila i kamion, dogodio se preksinoć na magistralnoj cesti Modriča - Šamac i u njemu je poginuo Danijel Čupeljić (32) iz Modriče

U nesrećama na cestama u BiH tijekom vikenda poginule su četiri osobe, dok su još četiri teško ozlijeđene.

Najteži sudar, u kojem su sudjelovala dva vozila i kamion, dogodio se preksinoć na magistralnoj cesti Modriča - Šamac i u njemu je poginuo Danijel Čupeljić (32) iz Modriče.

Nesreća je policiji prijavljena oko 19.20 sati, a tom prilikom je teško ozlijeđen Bojan Grbić (30) iz Banje Luke, vozač kamiona kia, a lakše vozač opela G. D. iz Banje Luke. Grbiću su konstatirane ozljede glave i prijelom noge. U nesreći koja se 20-ak minuta kasnije dogodila u naselju Liješće, na magistralnoj cesti B. Brod - Odžak, poginuo je Momčilo Marković (58) iz Broda.

Marković je upravljao automobilom mercedes i uslijed neprilagođene brzine sletio s ceste. Policija još utvrđuje točne uzroke ovih nesreća, naveli su iz policije. Podsjetimo, noć ranije, u Čivčijama kod Doboja poginuo je Bojan Radulović, dok je četvrta žrtva Jurica Renić iz Tomislavgrada. Dogodio se još i izravan sudar BMW-a i passata u Donjoj Koprivni kod Cazina.

Za dlaku su smrt izbjegli vozači Almir P. (31) i Mirzet P. (32). Obojica su teško ozlijeđena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije