prijava

Braneći odbjeglog lopova napali banjolučke policajce

10.11.2015.
u 06:45

Policija je prijavila petero stanovnika Banje Luke, i to Mirjanu (24) i Mladena Brkovića (36), vlasnike kafića Mocart, te Biljanu Danilović (18) i Ljubicu Sirar (19) koji su 7. studenoga napali njihove kolege prilikom pokušaja uhićenja Damira Jakovljevića (23) te tako počinili kazneno djelo sprečavanja službene osobe u vršenju dužnosti. Sve se dogodilo u kafiću Mocart oko 21.30 sati kada je Jakovljević pružao aktivni otpor te pozvao u pomoć svoje prijatelje da spriječe policajce pri odvođenju u službeno vozilo, piše Večernji list.

- Vukli su ih za odoru, upućivali im pogrdne riječi i oštetili službeno vozilo, a sve s namjerom da ih onemoguće smjestiti Jakovljevića u službeno vozilo. Nakon što su svladali aktivan otpor, policijski službenici su Jakovljevića sproveli u službene prostorije, a izvršenim alkotestiranjem utvrdili su da ima 0,40 promila alkohola u organizmu. Tijekom kriminalističke obrade utvrđeno je kako je on tijekom kolovoza izvršio tešku krađu u obiteljskoj kuću u Dubičkoj ulici, kao i krađu u rujnu kada je iz Ulice Miloša otuđio motocikl keeway. Nakon završene obrade predan je sudskim policajcima - potvrdili su iz Centra javne sigurnosti Banja Luka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije