Ubojstvo u Subotici

Biznismen izrafalan iz automobila dok se na motociklu vozio kući

03.07.2016.
u 09:43

Nedaleko od Osnovne škole “10. oktobar” u subotičkom naselju Novi Grad preksinoć oko 22.20 sata podmuklo je ubijen poznati vojvođanski biznismen Mirko Milićević (42) zvani Hajčar. Likvidiran je dok je vozio motocikl na putu do kuće, a u njegovom pravcu je ispaljeno sedam hitaca iz pištolja.

- Građani iz okolnih stambenih objekata koji su čuli pucnje i pad motocikla uznemireni su izišli na ulicu, a jedna od susjeda je, vidjevši krv kraj nepomičnog tijela, odmah pozvala policiju. Više ulica je ubrzo blokirano, a inspektori i forenzičari su pretraživali teren kako bi došli do svježih dokaza koji mogu pomoći u rasvjetljavanju ovog zločina - kažu poznanici usmrćenog Hajčara. U Subotici je jučer bio i Nebojša Stefanović, ministar policije u tehničkoj vladi, odmah nakon posjeta Žitištu nedaleko od Zrenjanina gdje se dogodio stravičan zločin u kojem je 38-godišnjak ubio pet i ranio više od 20 ljudi. Stefanović je kratko obišao lokaciju gdje je počinjeno ubojstvo, a potom je otišao u Policijsku upravu Subotica. Prethodno je specijalna policija kod Tempa na Prozivci presrela noviji audi tamnije boje i privela nekoliko osoba koje se sumnjiče da imaju veze s ovim slučajem. Naime, netko od očevidaca je upravo vidio ovaj tip vozila u blizini mjesta zločina. Kako se spominje, ne isključuje se mogućnost da su ga pratili i presreli vozilom pa usmrtili kroz otvoreni prozor, kao i to da su motiv neraščišćeni računi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije