Umalo tragedija u Čapljini

Belgijanac zbog selfieja opečen na krovu vagona

13.07.2016.
u 10:00

- Lezi dolje, lezi, stradat ćeš...!- uzalud su vikom upozoravali mještani čapljinskog naselja Struge vidjevši nepoznatog mladića koji se našao u životnoj opasnosti na krovu teretnog vagona. Dok su dotrčali do njega, već je bilo kasno. Udario ga je snažni strujni udar i bacio na pod.

- Nakon toga se bio ustao i opet kao pokošen pao. O kakvom se silovitom udaru radilo, svjedoči i činjenica da je sve dimilo iz njega. Baš ga je opeklo - prepričavali su stanovnici umalo kobnu bizarnu nesreću koja se dogodila u ponedjeljak oko 14.40 sati u blizini tzv. teretne postaje i poduzeća Energoinvest. Ispostavilo se da je riječ o strancu, belgijskom turistu Mensu Stia Villyu (22), koji je, nakon ukazane prve liječniče pomoći, zbog težine opeklina u međuvremenu žurno prebačen u svoju zemlju. I brojni kupači obližnjeg glavnog kupališta Jaz su svjedočili ovoj užasnoj sceni.

- Prolazeći cestom od Čapljine prema Metkoviću mladići su stali fotografirati popularni selfie na pruzi. Jedan od njih popeo se na vagon - kažu Čapljinci, podsjećajući da to nije prvi takav slučaj posljednjih godina. Naime, kako ističu, mnogim mladima, osobito djeci, privlačne su ovakve igre i zbog, unatoč brojnim upozorenjima, lakog pristupa krovu vagona za gorivo koji na sebi imaju ljestve, pa nesvjesni opasnosti koja im prijeti vrlo lako dođu u pogibeljnu situaciju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije