NESTALA DANKA ILIĆ

Bečka policija oglasila se o dvije Rumunjke: Nisu povezane s nestankom djevojčice iz Srbije

nestala Danka Ilić
MUP Srbije
04.04.2024.
u 07:53

Sada je razjašnjen identitet osoba s fotografija i s njima je uspostavljen kontakt, objavila je policija

Nakon što su jučer objavili fotografije dvije Rumunjke koje su s djetetom nalik nestaloj Danki Ilić iz Srbije snimljene na stanici u Beču, austrijska policija ponovno se oglasila. 

- Srpski državljanin koji živi u Beču prijavio je srpskim vlastima da je na tramvajskoj stanici Šotenring primijetio malo dijete u pratnji dvije odrasle žene. Кonstatirajući sličnost između djevojčice i dvogodišnjeg djeteta nestalog u Srbiji, napravio je videosnimku troje ljudi i podijelio ga sa srpskim vlastima. Nakon što su rođaci nakon pregleda slika izjavili da se najvjerojatnije radi o nestaloj djevojčici, fotografije je objavila Uprava bečke državne policije 3. travnja 2024. godine po nalogu bečkog javnog tužiteljstva - stoji u priopćenju policije te se dodaje: 

- Sada je razjašnjen identitet osoba s fotografija i s njima je uspostavljen kontakt. Na osnovu istrage i pratećih činjenica, veza između osoba prikazanih na objavljenim fotografijama i nestale djevojčice iz Bora može se jasno i bez ikakve sumnje isključiti. Bečka državna kriminalistička policija nastavlja s istragom sumnje na otmicu djece.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?