sedam dana od nestanka

Bečka policija o snimci na kojoj je navodno nestala Danka: 'Istraga je intenzivna, ovo nam je prioritet'

danka ilić nestanak, potraga
Pixsell/Facebook
02.04.2024.
u 18:21

Djevojčica Danka Ilić (2) nestala je u utorak popodne u Banjskom Polju kod Bora.

Danas je točno sedam dana kako je nestala 2-godišnja Danka Ilić, koja je posljednji put viđena prošli utorak, oko 13 sati, u Banjskom Polju kod Bora u Srbiji. U istragu se uključila i bečka policija, nakon što se pojavila snimka iz Beča na kojem su dvije Rumunjke s djevojčicom koja navodno podsjeća na Danku. U međuvremenu, Interpol je objavio međunarodnu potragu.

Za medije oglasila se bečka  policija te je izjavila kako se istraga intenzivno provodi i kazneni odjel dobro napreduje.  "Ne možemo sa stopostotnom sigurnošću reći je li na video djevojčica koja je nestala, rekao je danas poslijepodne za Klein Zeitung glasnogovornik bečke policije Markus Dietrich, demantirajući medijske napise koji tvrde suprotno. Kako je naveo, policija još uvijek uz pomoć dostupne tehnologije pokušava potvrditi identitet djevojke sa snimka.

Dietrich kaže da je muškarac koji je napravio video ispitan i da trenutno nema drugih svjedoka. Prioritet policije je pronaći djevojku sa snimke i dvoje ljudi koji su u videu.

 "Čim budemo imali nove informacije, odmah ćemo obavijestiti javnost", rekao je Dietrich, piše Blic. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije