PROMETNA NESREĆA

Automobil naletio na sestre u Daruvaru: Starija (17) ima potres mozga, a mlađa (11) i frakturu lubanje

04.04.2021.
u 12:48

Policija je podnijela kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće protiv vozača Mercedesa kutinskih registracija koji je u petak navečer u Daruvaru naletio na dvije djevojčice na zebri.

- Mlađa kćer (11) je prevezena iz Opće bolnice Pakrac u zagrebačku Kliniku u Klaićevoj jer uz potres mozga ima frakturu lubanje. Sreća u nesreći je, kako kažu liječnici, da nema izlijeva krvi u mozak. Vjerujemo i nadamo se da će sve dobro proći. Starija (17) je zadržana u Općoj bolnici u Pakracu gdje su obje dovezene nakon nesreće. Ona ima također potres mozga. Obje su jako natučene - ispričao je otac djevojčica za 24sata. Podsjećamo, u trenutku nesreće sestre su prelazile cestu, a zbog udarca prednjeg dijela vozila odbačene su na asfalt. Te večeri su išle u grad na likovnu radionicu.

- Poslije radionice, starija kćer je trebala odraditi zadatak iz tjelesnog. Kako ima online nastavu onda je morala propješačiti određenu udaljenost koju je mjerila mobitelom. Napravile su krug i kod autosalona su krenule na pješački prijelaz. Dva automobila koja su dolazila s desne strane iz smjera grada su stala pred pješačkim prijelazom, a vozilo koje je dolazilo s lijeve strane iz smjera Gornjeg Daruvara nije se zaustavilo već ih je udarilo - prepričao je otac djevojčica. Roditelji su stalnom kontaktu s liječnicima te se nadaju kako će sve proći bez posljedica. Rečeno im je kako se starija kćer žalila na glavobolju i ostat će najmanje tri dana u bolnici na promatranju.
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije