skrivio tešku nesreću

Almir Ejubović osuđen na 15 godina i 10 mjeseci zatvora!

Foto: Avaz
1/2
20.12.2018.
u 11:22

Almir Ejubović osuđen je danas na Županijskom sudu u Sarajevu na 15 godina i 10 mjeseci. Ejubović je osuđen da je skrivio tešku nesreću u kojoj su poginule tri djevojke.

Almir Ejubović je 29. lipnja upravljajući BMW-om, izazvao nesreću na autoputu A-1 u kojoj su poginule Ajla Ibrica, Nađa Neradin i Lejla Oruč, piše radiosarajevo.ba. 

Optužen je za teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa sa smrtnom posljedicom. On se tereti da se, upravljajući svojim neregistriranim vozilom BMW X5 bez vozačke dozvole, s postavljenim nepripadajućim i nevažećim registarskim oznakama, kretao iz pravca Vlakova prema Vogošćanskoj petlji brzinom od oko 166 kilometara na sat.

Tom prilikom došlo je do destabilizacije vozila i gubitka kontrole nad vozilom i naleta lijevom bočnom stranom vozila na prometni znak koji označava razdvajanje kolovoza, potom na zaštitnu metalnu ogradu u dužini od oko 15 metara, a potom i udara lijevom bočnom stranom vozila na metalni stup.

U njegovom vozilu poginule su Lejla Oruč, Nađa Neradin i Ajla Ibrica, dok se teško ozlijeđena Ajla Oruč 13. srpnja probudila iz kome.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije