Uhićeno 11 osoba

Akcija u bh. gradu: Djevojke priznale da su se prostituirale, droge bilo na sve strane...

prostitucija
23.01.2021.
u 11:18

Djevojke, koje su protekle noći zatečene u lokalu "Caribic Dance", u sklopu hotela "Ćetojević" u Banjoj Luci, priznale su da su novac u gotovini, koji je kod njih pronađen, zaradile prostitucijom.

U objektu je navodno zatečeno šest djevojaka, koje su inače radile kao plesačice, od čega su dvije Banjalučanke, a preostale četiri iz Srbije, s tim što nisu prijavile boravak u Banjoj Luci, pišu "Nezavisne novine".

Pripadnici Policijske uprave Banja Luka su protekle noći realizirali akciju "Dolar", a koja je usmjerena na otkrivanje prostitucije i prodaje droge.

Policija je u ovaj objekt ušla oko 23.15 sati, te je utvrđeno da je radio unatoč odluci po kojoj može raditi do 22 sata. Unutra je zatečeno oko 20 gostiju i svi su legitimirani.

- U objektu su zatečena četiri državljanina Slovenije, koji su testirani na droge, i tri su bila pozitivna na kokain, a kod jedne osobe je pronađen kokain - ističu sugovornici "Nezavisnih novina".

Navodno je uhićeno 11 lica, a među njima i vlasnik lokala Lari Živković iz Prnjavora.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije