usž

Akcija „Tekila“: Uhićeno pet osoba, pronađeni speed, extasy, marihuana...

SIPA
31.07.2019.
u 18:38

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu, danas su u suradnji s policijskim službenicima MUP-a USŽ realizirali operativnu akciju kodnog naziva „Tekila“. 

Uićeno je pet osoba zbog postojanja osnovane sumnje da su oni počinili kazneno djelo „neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“ iz člana 238. stav (2) KZ FBiH. 

Tijekom pretresa osoba i prostorija na pet lokacija na području USŽ pronađeno je i privremeno oduzeto: 1,122 grama praškaste tvari koja asocira na opojnu drogu „speed“, kao i 570 komada tableta koje asociraju na opojnu drogu „extasy“, biljna zelena tvar koja asocira na opojnu drogu marihuanu, te mobilni telefoni, digitalne vage, drobilice za biljne materije, puška i streljivo.

Realizacija navedenih aktivnosti provedena je uz koordinaciju Tužiteljstva USŽ, a sve osobe uhićene tijekom dana bit će predana u nadležnost postupajućeg tužitelja, priopćila je SIPA.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije