nije im bilo pomoći

Čopor pasa na smrt izgrizao klokane u sarajevskom ZOO-u

'brojni psi lutalice u vitezu su iozbiljna prijetnja a nitko nista ne poduzima'
'zvonimir cilic'
29.08.2012.
u 13:42

Njih čak 11 u noći na ponedjeljak oko četiri sata upalo je u kavez s klokanima, a dok su čuvari koje je uzbunio lavež dotrčali do nastambe psi su već izgrizli četiri od pet klokana koliko ih je sarajevski zoološki vrt udomljava

Četiri klokana sarajevskog zoološkog vrta nisu preživjela napad čopora pasa lutalica. Njih čak 11 u noći na ponedjeljak oko četiri sata upalo je u kavez s klokanima, a dok su čuvari koje je uzbunio lavež dotrčali do nastambe psi su već izgrizli četiri od pet klokana koliko ih je sarajevski zoološki vrt udomljavao.

Razjareni čopor pasa lutalica je pobjegao, javlja Dnevni avaz, a izgrizenim klokanima, na žalost, nije bilo pomoći. Njihove lešine s ugrizima po vratu prevezene su na Odjel patologije sarajevskog Veterinarskog fakulteta.

Nakon što su izgrizli klokane na smrt isti je čopor i u utorak pokušao ući u zoološki vrt, ali ovoga puta čuvari su bili brži i spriječili ih da ozlijede još životinja.

Stanovnici naselja Jezera i Nahoreva zabrinuti su zbog čopora pasa lutalica koji terorizira jer počinje nova školska godina i mnoga će djeca na putu prema školi prolaziti kraj zoološkog vrta.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije