Australian Open

Clijsters izbacila 1. na svijetu Wozniacki, grabi prema obrani titule

Kim Clijsters
AFP
24.01.2012.
u 08:19

Na prvom Grand Slamu sezone u Melbourneu, djevojke su došle do četvrtfinalnih okršaja. Ulaznice za polufinale osigurale su Kim Clijsters i Victoria Azarenka.

Belgijka Clijsters (11. nositeljica) u svom je četvrtfinalnom dvoboju svladala prvu igračicu svijeta i prvu nositeljicu turnira Caroline Wozniacki 6:3, 7:6(4) te grabi prema obrani naslova najbolje na Australian Openu. Pobjeda Clijstersove utoliko je veća, ako se znam da je trijumfa došla s ozlijeđenim gležnjem.

U drugom ženskom četvrtfinalu, Victoria Azarenka (3. nositeljica) uspjela se vratiti iz rezultatskog minusa i slaviti pobjedu nad Poljakinjom Agnieszkom Radwanskom (8. nositeljica) 6:7(0), 6:0, 6:2. Bjeloruskoj tenisačici to je prvi polufinale na Australian Openu i tek drugi u karijeri na Grand slam turnirima. A sad je u polufinalu čeka veliki izazov - "vruća" Kim Clijsters.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije