Karate

Članovi KK Mladost osvojili 10 medalja, od toga čak četiri zlatne

KK Mladost
07.11.2012.
u 10:32

Članica KK Mladost, Mirnesa Bektaš proglašena je najuspješnijom natjecateljicom s ukupno 3 osvojene zlatne medalje

Na državnom prvenstvu za kadete, juniore i U – 21, održanom proteklog vikenda u Mostaru, a na kojemu je nastupilo 440 natjecatelja iz čak 65 klubova, članovi Karate kluba „Mladost“ iz Viteza postigli su vrlo zapažene rezultate osvojivši čak deset medalja – 4 zlatne, 2 srebrne i 4 brončane.

Zlatne medalje i titule državnih prvaka za Karate klub Mladost osvojila je Mirnesa Bektaš u kategoriji kadetkinje, u kategoriji borbe kadetkinja + 54 kilograma i kao članica ženskog kate tima ovoga kluba i Zenira Bektaš u kategoriji karate juniorke.

Srebrne medalje osvojili su Munir Šišić u kategoriji borbe kadeti – 70 kilograma, te Zenira Bektaš u kategoriji borbe – 59 kilograma.

Brončane medalje osvojila je Lamija Kajmak u kategoriji kate kadetkinje, Alma Bešić u kategoriji borbe U 21 + 59 kilograma, Harun Peskić u kategoriji borbe kadeti – 52 kilograma, te Zenira Bektaš u kategoriji borbe – 59 kilograma.

Članica Karate kluba Mladost, Mirnesa Bektaš proglašena je najuspješnijom natjecateljicom državnog prvenstva s ukupno tri osvojene zlatne medalje u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji.

Rezultati članova Karate kluba Mladost za svaku su pohvalu, a oni zasigurno nisu plod slučajnosti, nego su rezultat svakodnevnog odricanja, volje, talenta i upornosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije