ŽDRIJEB WIMBLEDONA

Čilić u prvom kolu Wimbledona na Baghdatisa, Đokoviću otvoren put

Marin Čilić (1)
Reuters/Pixsell
21.06.2013.
u 13:56

Ako netko može biti presretan ždrijebom, onda je to Novak Đoković, Prvi tenisač svijeta se tek u finalu može sastati s Rogerom Federerom, Rafaelom Nadalom ili Andyjem Murrayom.

Ždrijeb Wimbledona nije donio lagan posao za hrvatske tenisače. Marin Čilić, deseti nositelj turnira, igrat će protiv Marcosa Baghdatisa, a Ivan Dodig protiv Phillipa Kohlschreibera.

Ako netko može biti presretan ždrijebom, onda je to Novak Đoković, Prvi tenisač svijeta se tek u finalu može sastati s Rogerom Federerom, Rafaelom Nadalom ili Andyjem Murrayom. Četvrtfinale može donijeti susret Federera i Nadala, a pobjednik bi mogao ići na Murraya.

Donna Vekić će u prvom kolu igrati protiv Petre Cetkovske, dok Ajla Tomljanović koja je se probila iz kvalifikacija ide na Srpkinju Bojanu Jovanovski. Petra Marić će igrati protiv Ane Tatishvili, a Mirjanu Lučić-Baroni čeka Sofija Arvidsson.

>> Sky Sports: Čilić je crni konj Wimbledona, mogao bi 'zapapriti'

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije